نمک های صنعتی، صادراتی و سنگ نمک فاقد ید هستند و برای مصارف خوراکی و حتی خیساندن برنج نیز توصیه نمی شوند؛ بنابراین همیشه از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنید
نمک های صنعتی، صادراتی و سنگ نمک فاقد ید هستند و برای مصارف خوراکی و حتی خیساندن برنج نیز توصیه نمی شوند؛ بنابراین همیشه از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنید
نمک های صنعتی، صادراتی و سنگ نمک فاقد ید هستند و برای مصارف خوراکی و حتی خیساندن برنج نیز توصیه نمی شوند؛ بنابراین همیشه از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنید
نمک های صنعتی، صادراتی و سنگ نمک فاقد ید هستند و برای مصارف خوراکی و حتی خیساندن برنج نیز توصیه نمی شوند؛ بنابراین همیشه از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنید
نظر دهید